Sherborne
Samentijd

Sherborne Samentijd voor groepen

Samentijd is een praktisch, lichaamsgericht programma voor groepen, waarbij middels actieve spelvormen gewerkt wordt aan zelf-ontwikkeling, (zelf)vertrouwen en emotieregulering. Lichaamsgericht leren is onze primaire vorm van leren en sluit aan bij de belevingswereld van kinderen. Met Samentijd creëer je de basisvoorwaarden voor leren en positief met elkaar omgaan.


Ik ben ervan overtuigd dat kinderen spelend leren. De spelletjes zijn sterk gericht op contact en daarmee op het creëren van een veilige, prettige sfeer, waarin een kind voelt: ik ben goed zoals ik ben. In deze vorm van groepsgerichte spelbegeleiding staat plezier en verbinding centraal.


Het programma kan een vast onderdeel gaan uitmaken van het aanbod van de school, of als extra activiteit worden aangeboden voor leerlingen die het nodig hebben. Het is zowel geschikt voor kleine groepjes kinderen met een specifiek leerdoel, als voor toepassing met de gehele groep.


Samentijd kan geboden worden door mij, als externe specialist en is toepasbaar bij basisscholen en andere instellingen die werken in groepen, zoals bijvoorbeeld een (medisch) kinderdagverblijf of een BSO. Het is bovendien een ideale werk- en spelvorm voor nieuwkomers.

 

Contact

Contact

0541-785439

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik leer je spelen, positief denken en je situatie te zien als een uitnodiging tot groei.